Snackbar

Eten bestellen bij snackbar de Buurman

Zonder moeite toch een smakelijke maaltijd? Kies er dan voor om jouw eten te bestellen bij Snack & Café de Buurman. Naast een ontzettend gezellig en sociaal eetcafé zijn wij namelijk ook de leukste snackbar van Maarssen. Onze heerlijke gerechten maken het jou lekker én lekker makkelijk! Bestellen kan door binnen te lopen, te bellen of via Thuisbezorgd.Over ons menu

Het menu van ons snackcafé is uitgebreid en heel divers, zodat er altijd wel voor iedereen wat lekkers tussen zit. We hebben traditionele snacks (waaronder patat, kroketten, frikandellen, bittergarnituur en hamburgers) in huis, maar eveneens gezondere opties (onder andere broodjes en panini’s). Op ons menu vind je ook een ruim aanbod aan luxe broodjes die wij aanbieden: gezond, schnitzel, kipkerrie, tonijnsalade, eiersalade, carpaccio of rosbief om van te watertanden. Laat je smaakpapillen dansen door onze luxe belegde broodjes! Al deze heerlijke broodjes kun je hier bestellen, maar even binnenlopen kan uiteraard ook.

Natuurlijk hebben we enkele specialiteiten, zoals onze De Buurman-hamburger, de Catamaran (2 frikandellen speciaal op patat), de Hete Donder en de Krokodel. Schotels en voordeelmenu’s behoren net zo goed tot de opties en we hebben verschillende dranken en sauzen die je aan de bestelling kunt toevoegen. Bekijk onze bestelpagina om te bestellen en snel te kunnen genieten.

Bestellen en bezorgen

Lunch, diner, of snack? De Buurman heeft het! Omdat we alles gewoon hier in de snackbar maken, weet jij zeker dat je heerlijk vers eten op je bord hebt liggen. Bezorgen doen wij in een straal van 10km rondom Maarssen. Dit is trouwens gratis vanaf €20,00! Maar uiteraard is gewoon even binnenlopen en bestellen of jouw bestelling ophalen tevens een optie.

Bestel jouw eten uit onze cafetaria snel en eenvoudig en geniet binnen de kortste keren van lekkere snacks en maaltijden. Wil je een bestelling doorgeven of meer weten? Bel dan naar 085-2084285 of vul het contactformulier in dat bovenaan de pagina staat. Het team van De Buurman staat je graag te woord!