Snack & Café de Buurman

Welkom bij De Buurman, het gezelligste café van Maarssen! Lekker eten en drinken in huiselijke sferen staan bij ons centraal. Gezelligheid is dan ook precies hetgeen waarvoor je bij ons aan het juiste adres bent. Kom langs en ontdek het zelf!

 

Gastenboek

Heb je gezellig gegeten, gedronken en gekletst bij Snack & Café de Buurman? Laat weten wat je van ons eetcafé en van onze service vindt door een bericht achter te laten in ons gastenboek. We horen graag van je!

Als je nog niet bekend bent met het plaatsen van een recensie, kun je hier alle informatie vinden.

beoordeling(en)
Anoniem blijven
Evalueren
De Buurman
5
5 beoordeling(en)
 • Siegers Adrie
  13-08-2017 21:37
  Top zaak
 • Ray M.
  05-03-2017 15:58
  In het café vriendelijk en Sociaal! Altijd welkom!
 • Epping George
  05-03-2017 00:50
  Test
 • Jopie D.
  04-03-2017 16:27
  Wij worden hier altijd leuk onthaald. Groetjes de Jopies
 • Esther E.
  24-02-2017 17:11
  Lieve Mascha en George, Ik wil jullie graag vertellen hoe fijn ik het vind dat jullie in de Friese Buurt een zaak begonnen zijn. Buiten het feit dat ik blij ben dat ik jullie heb leren kennen is niet alleen jullie gezelligheid een aanwinst, maar ook jullie humor, warme ontvangst en huiskamergevoel maakt dat de Buurman een sociale plek is om te komen. Ook het eten is erg lekker en wat leuk dat jullie op woensdagavond een eetclub hebben, waar iedere week weer een heerlijke drie gangen maaltijd wordt geserveerd tegen een lage prijs. Knap hoor dat jullie met zijn tweetjes steeds weer alles voor elkaar weten te krijgen, want dat is zeker niet makkelijk met een café, snackbar en thuisbezorgd tegelijk. Ik heb veel respect voor jullie doorzettingsvermogen en harde werken en hoop dan ook dat jullie nog heel lang met succes doorgaan. Liefs, Esther

Meer weten?

De Buurman helpt je graag verder!